هوش مصنوعی و روباتیک - Hamidreza Hosseinkhani

این وب‌گاه با هدف دردسترس قراردادن آموزش‌های رایگان هوش مصنوعی برای همه‌ی فارسی‌زبانان توسط حمیدرضا حسین‌خانی راه‌اندازی شده‌ست

هوش مصنوعی و روباتیک - Hamidreza Hosseinkhani

این وب‌گاه با هدف دردسترس قراردادن آموزش‌های رایگان هوش مصنوعی برای همه‌ی فارسی‌زبانان توسط حمیدرضا حسین‌خانی راه‌اندازی شده‌ست

هوش مصنوعی و روباتیک - Hamidreza Hosseinkhani

این وب‌گاه در سال ۱۳۹۱ (2012) برای آموزش هوش مصنوعی، روباتیک و برنامه‌نویسی توسط حمیدرضا حسین‌خانی راه‌اندازی شده‌ بود و درحال‌حاضر فعال نمی‌باشد.

حمیدرضا حسین‌خانی از نخستین مدرسان هوش مصنوعی در ایران است که از سال ۱۳۸۹ (2010 میلادی) مشغول ترویج و آموزش هوش مصنوعی ازطریق ارائه‌ی رایگان دور‌ه‌های آموزشی حضوری و آنلاین به علاقه‌مندان حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات ازجمله هوش مصنوعی، روباتیک، برنامه‌نویسی و پلتفرم داده‌ای بوده‌ست. او درحال‌حاضر استاد مدعو دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشگر مستقل هوش مصنوعی و مدیر کانال تلگرامی محبوب School of AI است.
محبوب‌ترین آموزش‌های او:
۱) دوره‌ی آموزشی روبوکاپ در سایت رشد (شبکه‌ی ملی مدارس) در سال ۱۳۹۱ شامل موضوعات لینوکس، برنامه‌نویسی ++C، الگوریتم، عامل هوشمند و سامانه‌های چندعاملی، شبیه‌ساز ۲بعدی فوتبال.
۲) بوت‌کمپ‌های دانش‌آموزی روباتیک در شرکت نادکو شریف شامل ساخت عملی روبات، برنامه‌نویسی و آمادگی برای مسابقات کشوری .
۳) دوره‌ی محبوب برنامه‌نویسی اندروید در لایتک شریف که نخستین و محبوب‌ترین دوره‌ی اندروید فارسی در زمان خود بود.
۴) بوت‌کمپ‌ سامانه‌های پیشنهاددهنده با بیش از ۱۰۰۰ شرکت‌کننده.
۵) بوت‌کمپ ترنسفرمرها و مدل‌های زبانی با بیش‌از ۲۰۰۰ بازدیدکننده.
۶) درس کارگاه کامپیوتر دانشگاه شریف سال 2020 با بیش از ۱۵۰۰۰ بازدید.
۷) درس برنامه‌نویسی پایتون دانشگاه شریف سال 2021 با بیش از ۲۰۰۰۰ بازدید.
۸) درس برنامه‌نویسی C دانشگاه شریف سال 2022
۹) درس برنامه‌نویسی جاوا دانشگاه شریف سال 2023.
۱۰) درس برنامه‌سازی پیشرفته با موضوع عامل‌های هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شریف که یکی از نخستین دوره‌های مربوط به عامل‌های هوشمند بود.

حمیدرضا حسین‌خانی همچنین در صنعت هم نقش فعالی داشته و سابقه‌ی همکاری به‌عنوان مهندس نرم افزار، پژوهشگر هوش مصنوعی، مدیر فنی، مشاور و ... را در تیم‌ها و شرکت‌های خوشنامی مانند دیجی‌کالا، اسنپ، اسنپ‌فود، بامیلو، دیجی‌استایل، ایران‌اپس، اینپین در کارنامه دارد. وی منتور تعداد زیادی از تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات مختلف برنامه‌نویسی، رباتیک و روبوکاپ و همچنین داور و برگزار‌کننده اولین دوره‌ی مسابقات دانش‌آموزی برنامه‌نویسی موبایل در دانشگاه صنعتی شریف (Nadcup 2016) است.

آخرین نظرات

دستنوشته شماره 2: امولاتور کند است!

سه شنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۳، ۰۹:۲۰ ب.ظ

معمولا مایلیم بعد از هر تغییر در کد اپلیکیشن، خروجی را مشاهده کرده و از صحت عملکرد اون مطمئن شویم. اولین راهی که به ذهن می رسه اینه که تعدادی دستگاه (موبایل و تبلت) با سایز و رزولوشن های مختلف و همچنین نسخه های اندروید مختلف، روی میز داشته و با اتصال آنها به کامپیوتر، اپلیکیشن تست رو روی اونها اجرا کنیم.

شاید شما تعداد زیادی دستگاه اندرویدی برای تست داشته باشید، اما باز هم دلیل نمیشود مدام اونها رو به USB کامپیوتر وصل کرده و باتری اونها رو از بین ببرید! به همین دلیل یک شبیه ساز (Emulator) درون SDK اندروید تعبیه شده که به صورت مجازی و نرم افزاری می تواند هر دستگاهی را که مایلید شبیه سازی کند. کافی است یک بار اون رو تست کنید تا خیلی زود ترجیح بدید که تعدادی دستگاه تست تهیه کنید. بله این شبیه ساز واقعا کند و اعصاب خرد کن است!

راه حل جایگزین، استفاده از شبیه ساز فوق سریع Genymotion است. این شبیه ساز بر خلاف شبیه ساز رسمی، معماری دستگاه اندرویدی رو همانگونه که هست شبیه سازی نمی کند، بلکه نسخه X86 اندروید رو روی Virtual Box اجرا می کند. به همین دلیل روی یک کامپیوتر X86 به سرعت اجرا می شود. Genymotion می تواند سنسور ها و حتی باتری دستگاه را شبیه سازی کند. همچین یک محیط خط فرمان برای انجام تست های پیشرفته اپلیکیشن دارد.

برای دریافت Genymotion نیاز به ثبت نام دارید. به لینک زیر مراجعه کنید:
https://cloud.genymotion.com/page/launchpad/download/

بعد از دانلود و نصب می توانید هر دستگاهی را که می خواهید دانلود و اجرا کنید. برای اجرای برنامه ها روی شبیه ساز باید پلاگین Genymotion را به Android Studio و یا Eclipse اضافه کنید.
توضیحات بیشتر در گوگل

موفق باشید

پایان نوشتار دوم

موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۳/۰۷/۱۵
حمیدرضا حسین خانی

نظرات  (۲)

Mamnoonam
وبلاگ بسیار عالللللی دارید امید وارم به روزش کنید و به ما خبر بدید ممنون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی