وبگاه شخصی حمیدرضا حسین خانی

در این وبگاه تجربیات شخصی حمیدرضا حسین‌خانی در رابطه با هوش مصنوعی و روباتیک، علم داده، مهندسی نرم‌افزار و علوم کامپیوتر قرار میگیرد

وبگاه شخصی حمیدرضا حسین خانی

در این وبگاه تجربیات شخصی حمیدرضا حسین‌خانی در رابطه با هوش مصنوعی و روباتیک، علم داده، مهندسی نرم‌افزار و علوم کامپیوتر قرار میگیرد

وبگاه شخصی حمیدرضا حسین خانی

حمیدرضا حسین‌خانی، دانش آموخته مهندسی نرم‌افزار از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی و کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و رباتیک از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات است.
او از سال ۹۲ به عنوان مهندس نرم‌افزار وارد صنعت شد و همکاری با استارتاپ‌های خوش‌نام و در حال رشدی مثل ایران‌اپس، دیجی‌کالا، دیجی استایل، اسنپ و بامیلو، در سمت‌های مختلف مهندسی، مدیریت و مشاوره را در کارنامه‌ی خود دارد.
وی بیش از ۱۰ سال از سوابق حرفه‌ای خود را مشغول تدریس در کارگاه‌های مختلف برنامه‌نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی در مدارس، پژوهش‌سرا‌ها، دانشگاه‌ها و همین‌طور آموزشگاه‌هایی چون لایتک دانشگاه صنعتی شریف، هواپیمایی هما و شبکه ملی مدارس ایران (رشد) بوده و همین‌طور منتور تعداد زیادی از تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات مختلف برنامه‌نویسی، رباتیک و روبوکاپ و همچنین داور و برگزار‌کننده اولین دوره‌ی مسابقات دانش‌آموزی برنامه‌نویسی موبایل در دانشگاه صنعتی شریف (Nadcup 2016) است.

او در حال حاضر استاد درس کارگاه کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف و از نمایندگان بنیاد جهانی School of AI در ایران است که در زمینه ترویج و آموزش هوش مصنوعی به دانشجویان و استارتاپ‌ها فعالیت می‌کند.

آخرین نظرات

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۱ ثبت شده است

۰۳شهریور

لینک های زیر، سری ویدئو های ساخت ربات پرنده (Quad Rotor یا Quad Copter یا Hexa Copter یا ...) از سایت http://roboticngo.com میباشند که برای آشنایی علاقه مندان ضمیمه گشته!

قسمت اول - آشنایی با اجزا

قسمت دوم - مکانیک پرواز

قسمت سوم - پاور سیستم (موتور های براشلس، اسپید کنترلر ها، باتری های مورد استفاده)

قسمت چهارم - اسمبل کردن ربات

قسمت پنجم - درایو کردن موتور ها

قسمت ششم - پرواز نهایی

کلیپ ربات پرنده نصر در مسابقه "قدرت مانور" در Iran Open 2012 

ساختمان داخلی موتور های براشلس

برای خرید قطعات مورد نیاز برای ساخت هواپیما، هلی کوپتر و ربات پرنده میتوانید به فروشگاه های زیر مراجعه کنید:

Hobbiran

Tehran Hobby

Pejvak Hobby

حمیدرضا حسین خانی
۰۳شهریور
هاورکرافت، شناوری دو منظوره (آبی-خاکی) است که به روش هوابرد و با استقرار روی بالشتکی از هوای فشرده به‌آسانی و با نیروی رانش نسبتاً کمی روی سطوح آبی و خاکی حرکت می‌کند. هوای ورودی به هاورکرافت, از طریق پروانه (fan) به زیر سازه و بالشتک ها منتقل شده و سبب خیزش (Hovering) یا بلند شدن وسیله از روی سطح و استقرار آن بر روی توده‌ای از هوای تحت فشار می‌شود. بدین ترتیب در زمان حرکت نیروی مقاوم شناور تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد و هاورکرافت با استفاده از سیستم رانش و ملخ هوایی به حرکت در می‌آید.
در لینک زیر مقاله ای مختصر درباره ساخت هاورکرافت دانش آموزی، از دانش آموزان دبیرستان دخترانه هوشمند فاتح (فرزانگان ۵) قرار داده شده که مطالعه آن برای دانش پژوهان خالی از لطف نیست...


حمیدرضا حسین خانی