وبگاه شخصی حمیدرضا حسین خانی

در این وبگاه تجربیات شخصی حمیدرضا حسین‌خانی در رابطه با هوش مصنوعی و روباتیک، علم داده، مهندسی نرم‌افزار و علوم کامپیوتر قرار میگیرد

وبگاه شخصی حمیدرضا حسین خانی

در این وبگاه تجربیات شخصی حمیدرضا حسین‌خانی در رابطه با هوش مصنوعی و روباتیک، علم داده، مهندسی نرم‌افزار و علوم کامپیوتر قرار میگیرد

وبگاه شخصی حمیدرضا حسین خانی

حمیدرضا حسین‌خانی، دانش آموخته مهندسی نرم‌افزار از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی و کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و رباتیک از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات است.
او از سال ۹۲ به عنوان مهندس نرم‌افزار وارد صنعت شد و همکاری با استارتاپ‌های خوش‌نام و در حال رشدی مثل ایران‌اپس، دیجی‌کالا، دیجی استایل، اسنپ و بامیلو، در سمت‌های مختلف مهندسی، مدیریت و مشاوره را در کارنامه‌ی خود دارد.
وی بیش از ۱۰ سال از سوابق حرفه‌ای خود را مشغول تدریس در کارگاه‌های مختلف برنامه‌نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی در مدارس، پژوهش‌سرا‌ها، دانشگاه‌ها و همین‌طور آموزشگاه‌هایی چون لایتک دانشگاه صنعتی شریف، هواپیمایی هما و شبکه ملی مدارس ایران (رشد) بوده و همین‌طور منتور تعداد زیادی از تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات مختلف برنامه‌نویسی، رباتیک و روبوکاپ و همچنین داور و برگزار‌کننده اولین دوره‌ی مسابقات دانش‌آموزی برنامه‌نویسی موبایل در دانشگاه صنعتی شریف (Nadcup 2016) است.

او در حال حاضر استاد درس کارگاه کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف و از نمایندگان بنیاد جهانی School of AI در ایران است که در زمینه ترویج و آموزش هوش مصنوعی به دانشجویان و استارتاپ‌ها فعالیت می‌کند.

آخرین نظرات

۳ مطلب در آبان ۱۳۹۱ ثبت شده است

۳۰آبان

Microsoft Kodu Game Lab یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) رایگان برای خلق بازی های ویدئویی سه بعدی، با استفاده از یک زبان برنامه نویسی ساده، بصری و مؤلفه محور است که در سال 2009 میلادی توسط آزمایشگاه FUSE شرکت مایکروسافت، با نام اولیه Boku منتشر شد.

ایده اولیه Kodu از زبان برنامه نویسی Logo الهام گرفته و برنامه نویسی در آن با کنار هم قرار دادن تعدادی آیکون گرافیکی مرتبط میسر شده است.

حمیدرضا حسین خانی
۲۷آبان
حمیدرضا حسین خانی
۰۲آبان
مسابقه برنامه نویسی بیان امسال به صورت بین المللی برگزار خواهد شد. در مسابقه سال گذشته، بیش از 2 هزار نفر از برنامه نویسان ایرانی شرکت کرده بودند.
این دوره از مسابقات در سه مرحله برگزار خواهد شد و در مرحله نهایی آن که به صورت حضوری برگزار خواهد شد، 20 برنامه نویس برتر ایرانی با 20 برنامه نویس برتر خارجی طی 3 ساعت به رقابت خواهند پرداخت.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مسابقه مراجعه نمایید.


دانلود پاسخ سوال اول
(سوال چهارم را حل نکردم)
حمیدرضا حسین خانی